Dag 8, 06 april 2023
7 april 2023 - Cape Coral, Florida, Verenigde Staten
Op ons Florida schema stond voor vandaag een bezoek aan Naples, Fl. gepland. Naples is een behoorlijke stad waar heel veel nogal bemiddelde bewoners een riant optrekje hebben.
Toen we onze auto (Mazda CX5) parkeerden stonden er een Masarati, Porsche SUV, Lamborgini, Range Rover en een Ferrari naast ons. Toen we de straat wilden oversteken moesten we wachten voor een Rolls-Royce.
We hadden de dag in twee-en opgedeeld. Het ochtend deel brachten we door in de botanical garden. Een prachtig aangelegde tuin met de mooiste bloemen en planten.
Het middag deel stond in het teken van een 1,5 uur durende boottocht langs de mooiste luxe woonhuizen die gebouwd zijn langs het water. De gids vertelde dat de goedkoopste optrekjes vanaf $ 10.000.000 op de markt komen de wat grotere huizen beginnen vanaf $ 20.000.000,—
Mensen kopen soms een prachtig huis, maar laten het slopen om er daarna een naar eigen smaak nieuw te bouwen huis te laten bouwen. Er was er zelfs één die de buitenkant in Italiaans marmer wilde en dan moet er natuurlijk ook een bootje bij van ca 1 miljoen
Onvoorstelbaar veel geld hier !!!
Toen we uit Naples weer wilden vertrekken hebben we eerst maar een kwartier geschuild vanwege een enorme plensbui. Even later was het weer droog en kwam de zon tevoorschijn.
De foto’s van vandaag staan zoals gebruikelijk weer bij Foto’s!!

Die natuurfoto’s zijn weer prachtig, jullie kunnen jullie hart wel ophalen!
We genieten hier ook mee .
Gr van ons .